logo
http://www.unitravel.hu/unnepi_ajanlatok/osziszune
BarangolasToszkan
 
 
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)
Mallorca
Formentor
Formentor
Palma de Mallorca
Palma de Mallorca


Fakultatív programok

Palma- Öbölből:

SZIGETTÚRA  HAJÓVAL  (67 €) A legátfogóbb mallorcai kirándulás, amely során a sziget leghíresebb látnivalóit fedezzük fel. Valldemossában kezdjük a kirándulást, mely egy pici hegyi falu gyönyörű részletekkel. A híres Karthauzi kolostor található itt, ahol Chopin töltötte el 1838-39 telét. Ludwig Salvador Habsburg főherceg birtokán gyönyörködhetünk a Lyukas-szikla kilátó szépségeiben. Deia nevű művész paradicsom a következő állomás, majd a soller-i narancsligeteken keresztül érkezünk meg a kikötőbe. Hajóról tekintjük meg a vadregényes lakatlan partszakaszt. A Torrente de Pareis festői szurdokhasadéka és a romantikus Calobra-öböl a következő állomás, itt lehet fürödni! Izgalmas és kalandos élmény a Calobra szerpentin, Európa legszebb hegyi útján.

PALMA - ESTI VÁROSNÉZÉS  (37 €) Gyalogos városnézés a fővárosban. Palma gyöngyszemei: Katedrális-légies gótikus kőcsipke csoda, világörökség részét képező udvarházak, 800 éves olajfa a város közepén, királyi rezidencia, lüktető mediterrán hangulat. (keleti parton megszálló utasainknak a késői befejezési időpont miatt nem tudjuk ajánlani ezt a programot).

BARLANGTÚRA (44 €) Természet kincsei- Sárkánybarlang. Földalatti Alhambrának is hívják szépsége miatt a barlangot, ahol Európa legnagyobb földalatti tórendszere található. Hatalmas cseppkövek között csónakázhatunk, romantikus mini klasszikus koncertet is meghallgatunk. Porto Cristo mediterrán fjord és a híres Majorica gyöngygyár bemutatótermének megtekintése. Félnapos, délutáni program.

FORMENTOR   (44 €) Egy kis luxus! Mallorca egyik legszebb strandjára hajóval érkezünk a Pollencai kikötőből, hófehér homok, kristálytiszta víz, fürdőruha jól fog jönni! A legszebb kilátóhoz is elmegyünk, vásári hangulat a gazdag történelmi múltú Alcúdiában. Bor-és likőrkóstoló egy patinás borospincében!

MARINELAND   (28 €) Félnapos kirándulás a népszerű Delfináruimba. Fóka-show, delfin-show, papagáj-show sok humorral. Egzotikus madarak és tengeri állatok (galapagosi pingvinek, teknőcök, cápák, ráják) Fürdőzési lehetőség a strandon. Minden korosztálynak ajánlott!

AQUALAND: (csak a keleti partról) Látogatás Mallorca legnagyobb csúszdaparkjába (50 €, gyerek 32,50 € - belépő + transzfer oda-vissza)

AQUARIUM + PALMA: (csak a keleti partról) A tengerek és óceánok csodálatos világa (több mint 8000 állat, 700 faj, élő korall kiállítás, kék cápa). Szabadon választható egész napos, vagy fél nap Akvárium fél nap Palma rövid panorámás városnézéssel. (44 €, gyerek 24,50 € -  belépő + transzfer + rövid városnézés).

PALMA (csak a keleti partról): Látogatás a palmai katedrálisba, majd Palma nevezetességeinek megtekintése városnéző busszal. (43 €, gyerek 21,50 € - transzfer + belépő + rövid városnézés)

Keleti-partról: Létszámtól függően (min.10 fő) indulnak kirándulások, amelyek árai a következők (magyar nyelvű idegenvezetéssel):
  • Szigettúra  80 €, gyerek 39,50 € (busz-, hajó-, villamos-, vonatjegyek)
  • Formentor 53 €, gyerek 25 € (busz- és hajójegy)
  • Marineland 44 €, gyerek 29 € (belépő, transzfer oda-vissza)
Egyéb kirándulások (és min. létszám alatt) angol v. német nyelvű idegenvezetéssel.

A kirándulás szervező a változás jogát fenntartja!Palma
Palma
Palma de Mallorca
Palma de Mallorca
Palma katedrális
Palma katedrális
Arenal
Arenal
Sárkánybarlang
Sárkánybarlang
Porto Cristo
Porto Cristo
Porto Cristo strand
Porto Cristo strand
Serra Tramontana
Serra Tramontana
Szigettúra
Szigettúra
Citromliget
Citromliget


FŐIRODA MISKOLCI IRODA
1065 Bp, Bajcsy-Zsilinszky út 27. 3530 Miskolc, Széchenyi u. 12/A
(Arany J. u. metróáll. szemben) (sétálóutca közepén)
Tel: 302-1295, 302-2978, 312-1462, 801-0006/7/8 Tel: 06 (46) 503-998
Mobil: (30) 505-56-44, Fax: 302-1297 Fax: 06 (46) 411-080
Email: unitravel@unitravel.hu Email: unimiskolc@unitravel.hu
NYITVA H-P: 09:00-18:00 NYITVA: 09:00-18:00
SZOMBATON IS NYITVA jún-aug: 09:00-13:00