logo
http://www.unitravel.hu/unnepi_ajanlatok/osziszune
BarangolasToszkan
 
 
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)
Mallorca
Formentor
Formentor
Palma de Mallorca
Palma de Mallorca


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Kéklő tenger, fenséges tengeröblök finom homokfövényekkel, magas hegyek és vadregényes sziklás partok, elegáns sétányok és rengeteg látnivaló, műemlékek sokasága - mindezek, és ennél még sokkal több várja Utasainkat a Földközi-tenger legelegánsabb nyaralószigetén. Fakultatív kirándulások, illetve bérelt autó segitségével felfedezheti Mallorca varázsát - a pálmasoros tengerpartoktól a romantikus hegyi falvakig! Kiváló szállodák magas szintű komforttal és ellátással - speciálisan kialakított árakon! A sziget két fő - egymástól eltérő karakterű - turisztikai régiójában is kínálunk szálláshelyeket , széles szolgáltatási skálát átfedve. Bízunk benne, hogy minden Tisztelt Érdeklődő megtalálja a kedvére valót saját igényei szerint és sikerül választani!
Ajánlott üdülőhelyek
Palma-öböl ( El Arsenal - Playa Palma) (10 percre a repülőtértől)
A félkörben ívelt Palma-öböl mentén, a sziget fővárosával szemközt (attól mindössze 8-10 km-re) kiépült, egymással szinte összeépült üdülővárosok. El Arenal és Playa Palma nyüzsgő, eleven élete, a 7 km hosszú finom homokos, széles strand, a szolgáltatások és szórakozási lehetőségek bősége joggal vonzza a nyaralók sokaságát. A kiváló helyi közlekedéssel gyorsan elérhető Palma de Mallorca és az Aquacity csúszdapark. Strandszervíz elérhető kb. 5-6 Euro-ért/nap.
Keleti part ( Porto Colom - Cala Millor - Porto Cristo) (65 km-re a repülőtértől)
A "Calas", azaz a jellegzetes kelet-mallorcai mészkőszirt tengeröblök elbűvölő vidékén ajánlunk minőségi hoteleket és apartmanokat. A mélyen benyúló, fenyőligetekkel szegélyezett homokos tengerpartok idilli fürdésre, kikapcsolódásra csábítanak. Porto Colom - Porto Cristo: a régi halászfalvak arculatát megőrző, bájos partmenti városkák.
Cala Millor: a keleti part legnagyobb üdülőhelye, melyet két hangulatos sétálóutca szel át üzletek és szórakozóhelyek sokaságával.
Strandszervíz elérhető kb. 5-6 Euro-ért/nap.

Látnivalók
 • Palma de Mallorca óvárosa
 • elbűvölő hegyi falvak
 • La Calobra kanyon
 • Dragonera sziget
 • Formentor félsziget
 • hegyi kolostorok
 • Keleti part álomszerű strandjai
 • Szórakoztató parkok:
 • Aquacity (El Arsenal)
 • Western Waterpark (Magalluf)
 • Marineland
Hasznos tudnivalók
Repülési idő: 2 óra 20 perc
Diplomáciai képviselet: A szigeten nincs magyar képviselet, probléma esetén az Unitravel képviselőjéhez lehet fordulni.
Konzulátus: A legközelebbi magyar konzulátus Barcelonában van. Telefon:00-34/993-465-19-50
Pénznem:EURO
Pénzváltás: Bankokban hétköznap 9-13 óra között, illetve éjjel-nappal hozzáférhető automatáknál.
Időeltolodás: nincs Nyelv: spanyol (castellano) és Mallorquin, de a turisztikai zónákban általában beszélnek angolul, németül.
Beutazási szabályok: érvényes új típusú személyigazolvány vagy útlevél. A zökkenőmentes határátkelés érdekében a Külügyminisztérium javasolja az érvényes útlevél használatát. Kiskorúak továbbra is csak önálló érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.
Elektromos feszültség: 220 V
Telefonhívás: Mallorcára (ill.Spanyolországra): 00-34, Magyarországra: 00-36
Víz: A vezetékes vizet nem ajánlatos fogyasztani. Bármely szupermarketben, bárban, ajándékboltban kapható natúr víz vagy ásványvíz. A legtöbb víz azonban szénsavmentes.
Bevásárlás: Vásárolni inkább Palma-n érdemes. A központban található a legtöbb bevásárló utca. Az üzletek nyitvatartási ideje 10:00-13:00 és 17:00-20:00. Szombat délután ls vasárnap az üzletek zárva vannak. Ezenkívül érdemes valamelyik heti-vagy bolhapiacra ellátogatni.
Piac:
Mallorcán minden városnak, falunak megvan a maga piac napja. A leghíresebb, legnagyobb piacok: kedden Acúdiában, szerdán Aineu-ban, csütörtökön Inca-n , illetve Palma városában vannak.
Borravaló: Az árak nem tartalmazzák, általában 5-10 %
Széf: Ha értékeit biztonságban szeretné tudni, ajánlatos azokat a hotelszéfben elhelyezni, mert csak ott vannak biztosítva. Kérjenek a recepción ezzel kapcsolatos információt.
Asszisztencia: Képviselőnk,  a reptéren Unitravel táblával várja Utasainkat. Borítékban információt ad át a kirándulásokról, a meeting időpontjáról, a hazaúti transzferről, a Képviselő helyi, éjjel-nappal hívható mobilszámáról. Megérkezést követően információs óra a hotelekben (menetrendtől függően aznap vagy másnap). Igény esetén hét közben is felkeresi az Utasokat.

Idegenforgalmi adó a helyszínen kötelezően fizetendő 2,2-3,3 Euro/éj/fő a hotel besorolástól függően!
Palma
Palma
Palma de Mallorca
Palma de Mallorca
Palma katedrális
Palma katedrális
Arenal
Arenal
Sárkánybarlang
Sárkánybarlang
Porto Cristo
Porto Cristo
Porto Cristo strand
Porto Cristo strand
Serra Tramontana
Serra Tramontana
Szigettúra
Szigettúra
Citromliget
Citromliget


FŐIRODA MISKOLCI IRODA
1065 Bp, Bajcsy-Zsilinszky út 27. 3530 Miskolc, Széchenyi u. 12/A
(Arany J. u. metróáll. szemben) (sétálóutca közepén)
Tel: 302-1295, 302-2978, 312-1462, 801-0006/7/8 Tel: 06 (46) 503-998
Mobil: (30) 505-56-44, Fax: 302-1297 Fax: 06 (46) 411-080
Email: unitravel@unitravel.hu Email: unimiskolc@unitravel.hu
NYITVA H-P: 09:00-18:00 NYITVA: 09:00-18:00
SZOMBATON IS NYITVA jún-aug: 09:00-13:00