logo
 
 
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)
Körutazások | Mexikó
Mexikó - Azték és Maya kultúrák nyomában - Karibi pihenéssel
nap / éj
Indulás nap/éj ellátás/szoba típus utazás ár akciós
Program:

1. nap: Elutazás Budapestről menetrendszerinti járattal Mexikóvárosba európai átszállással. Az érkezést követően a transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Éjszaka a szállodában (3-4*)

2. nap
: Mexikóváros-Tuxtla Gutierrez-Chiapa de Corzo:
A reggelit követően felkeressük az Antropológiai Múzeumot, ahol főleg a Kolumbusz előtti időkből származó tárgyakat láthatunk. A múzeum csodálatosan mutatja be az egymást követő különböző civilizációkat. Kora délután amennyiben a repülőjáratunk engedi még transzfer a belvárosba, hogy gyors pillantást vethessünk a Nemzeti Palotára, Diego Rivera falfestményeire (amennyiben látogatható) és a Metropolitan székesegyházra, a Zocalo téren, mely a világ egyik legnagyobb tere.Transzfer a repülőtérre majd elutazás TuxtlaGutierrezbe. Este érkezés majd transzfer a szálláshelyünkre. Éjszaka a szállodában (3-4*)

3. nap: Chiapa de Corzo-San Cristobal De Las Casas
A reggelit követően utazás Chiapade Corzo városába, hogy a turisztikai vonzerőket megtekintsük: Szent-Domonkos templom (1572), La Pila - Kútház (1562),majd csónaktúra a káprázatos Sumidero Canyonban, amley Mexikó Grand Canyonja is egyben. Késő délután transzfer San Cristobal De Las Casas városába. Éjszaka a szállodában (3-4*)

4. nap:  San Cristobal De Las Casas
A reggelit követően San Juan Chamula és Zinacantan indián falvakat látogatjuk meg. Ezek közül az egyik leglátogatottabb chiapasi falu San Juan Chamula, a környező hegyekben élő chamula indiánok vallási központja és érdekessége a város temploma. Délután visszatérés a szállodánkba. Éjszaka a szállodában (3-4*)

5. nap: San Cristobal De Las Casas
A reggelit követően ellátogatunk a gutemalai határ közeli Lagunas de Monte Bello Nemzeti parkba, amely mintegy 60 színes tavat ölel fel. Megtekintjük Chincultic maja romvárost, amely egy csodás tópart mentén fekszik. Kora délután a visszaúton még ellátogatunk Comitan község mellett található Tenam Puente maja romvárosba. A városban az építmények köveit az építőik olyan tökéletesen csiszolták és illesztették egymáshoz, hogy nem volt szükségük semmilyen kötőanyagra. A legjellegzetesebb építménye a 15 méter magas úgynevezett 7-es számú piramisos épület. Visszatérés a hotelbe. Éjszaka a szállodánkba (3-4*)

6. nap
:   San Cristobal De Las Casas-Palenque
Ezen a napon a kora reggeli indulás miatt a reggelinket a buszon utazva az előre összekészített csomagban fogyasztjuk el miközben Palenque felé utazunk. Útközben megállunk a gyönyörű Agua Azul és Misol Ha vízeséseknél, amely Mexikó legnagyobb trópusi vízesése. Folytatjuk utunkat az UNESCO Világörökség részét képező maja romvárosba, Palenquébe. Az érkezést követően megtekintjük a legjelentősebb piramisokat (a romváros jelentősége, hogy a fontosabb épületeket kívülről hieroglif feliratok borítják, így ez a maja írásbeliség leghosszabb szövegemléke, illetve itt találtak kiemelkedő maja művészeti alkotásokat.) A terület az UNESCO Világörökség részét képezi. Utazás a szálláshelyünkre. Éjszaka a szállodában (3-4*)

7. nap
Palenque-Uxmal-Merida
Reggeli a szállodában majd kora reggeli indulás során végigjárjuk az úgynevezett Puuc útvonalat, az alacsony Puuc-hegyvonulat mentén. Labna-t a híres maja kapuval, Kabahot a Maszkok Palotájával, majd az út végén Uxmal maja romvárosába érkezünk, ahol a legszebb a 38 m magas Varázsló piramisa, amelyet hatszáz éven keresztül építettek. Kora este érkezés utazás a szálláshelyünkre Meridába. Éjszaka a szállodában (3-4*)

8. nap:
Merida-ChichenItza-Cancun
A reggelit követően utazás ChichenItzába, amely kb. 500 körül épült maja város volt. Később a toltékok elfoglalták, de egymaja-tolték harci szövetség kereteinbelül a birodalom fővárosává tették. Chitchen Itza a két nép kultúrájának és művészetének találkozási pontja és számos jelét a város még ma is magán viseli. A romegyüttese 1988 óta az UNESCO Kulturális Világörökség része, és a világ hét új csodájának egyike. Az ásatási terület bejárását követőenfolytatjuk utunkat Cancunba. Éjszaka a szállodában (4*)

9. nap
:   Cancun
Reggeli, majd szabad program, pihenés, fürdés a tengerparton.
Fakultatív programlehetőség: Elutazás a Maja Riviéra egyik legkülönlegesebb attrakciójához, a Xel-Ha tematikus ökoparkba, ahol snorkelezhetünk, delfinekkel úszhatunk vagy akár a víz alatt sétálhatunk.
Szállás Cancunban a szállodában (4*)

10. nap:Cancun
Reggeli, majd szabad program, pihenés, fürdés a tengerparton.
Fakultatív programlehetőség: Elutazás Isla Mujeresre, más nevén az asszonyok szigetére, amely egy nyolc km hosszú, néhány száz méter széles sziget Cancún partjaitól 11 km-re. A sziget megőrizte eredeti jellegét. A helyszínen bérelt kismotorral vagy golfkocsival körbe lehet járni a szigetet, az északi rész nagyon hangulatos bárokkal, függőágyakkal.

11 nap
: CANCUN
Reggeli, majd szabad program, pihenés, fürdés a tengerparton az indulásig. Transzfer a repülőtérre, majd átszállással elutazás Európába.

12. nap
:  Érkezés Budapestre a délutáni órákba.
Időpont: 2019. Nov.02 - 12.

Minimum létszám 15 fő

Részvételi díj: 499.900 Ft
Egyágyas felár: 99 900 Ft
Kiscsoportos felár 12 főig:
Ár tartalmazza:
repülőjegyeket Budapest –Mexico City –TuxtlaGutierez - Cancun - Budapest útvonalon
utasonként egy darab kisméretű kézipoggyászt (7 kg)
utasonként egy darab feladott poggyászt (max. 23 kg és 55x40x23 cm)
szállást középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel
magyar nyelvű idegenvezetés a programok során

Külön fizetendő: * reptéri és üzema. illetékek: 149.900 Ft
* 7 fak.vacsora: 39.500 Ft
* belépők : 42 500 Ft
személyes kiadásokat és a borravalót (javasolt napi (5 usd/fő) All Inclusive felár Cancunban: 19 500 Ft * vízumdíj NINCS

Fakultatív programlehetőségek:
Egész napos Xel-Ha kirándulás  36 500 Ft
Egész napos IslaMujeres kirándulás   22 900 Ft


Szállodák:
Mexico City – Hotel regente City
Chiapa de Corzo - Hotel LaCeiba
San Cristobal De Las Casas - Hotel D’Monica
Palenque – Hotel Tulija Express Palenque
Merida – Hotel ResidenciaMerida
Cancun – Hotel OasisCancunSumidero kanyon
Sumidero kanyon
San Cristobal templom
San Cristobal templom
San Cristobal utcái
San Cristobal utcái
Zinacantan
Zinacantan
Tulum
Tulum
Aqua Azul zuhatag
Aqua Azul zuhatag
Palenque
Palenque
Labna
Labna
Uxmal Varázslók Piramisa
Uxmal Varázslók Piramisa
Merida
Merida
Chichen Itza - El Castillo
Chichen Itza - El Castillo
Cenote
Cenote
San Cristobal
San Cristobal
Cancun
Cancun
FŐIRODA MISKOLCI IRODA
1065 Bp, Bajcsy-Zsilinszky út 27. 3530 Miskolc, Széchenyi u. 12/A
(Arany J. u. metróáll. szemben) (sétálóutca közepén)
Tel: 302-1295, 302-2978, 312-1462, 801-0006/7/8 Tel: 06 (46) 503-998, 06 (30) 400-2290
Mobil: (30) 505-56-44, Fax: 302-1297 Fax: 06 (46) 411-080
Email: ugyintezes@unitravel.hu Eng. sz.:U-000663 Email: unimiskolc@unitravel.hu
NYITVA H-P: 09:00-17:30 NYITVA H-CS: 09:00-17:00
SZOMBATON IS NYITVA jún-aug 24: 09:00-13:00 P: 09:00-16:00