logo
http://www.unitravel.hu/unnepi_ajanlatok/osziszune
BarangolasToszkan
 
 
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)
Körutazások | Izrael
Tel Aviv városlátogatás
nap / éj
Indulás nap/éj ellátás/szoba típus utazás ár akciós
Program:

1. nap         Elutazás Budapestről a Wizzair menetrendszerinti járatával. Érkezés Tel Avivba, a helyszínen magyarul beszélő idegenvezetőnk várja, majd a szállodai transzfer előtt félnapos orientációs gyalogos városnézésre megyünk, Megtekintjük: a Jaffa negyedet, a régi kikötőt, a művész negyedet, a neve Tzedeket, Carmel piacot ahol alkalmunk nyílik különböző élelmiszereket kostólni a világ minden tájáról, Rothschild súgárútat. Vacsora  + szállás Tel Avivban

2. nap          Reggeli a szállodában majd szabadprogram vagy fakultatív kirándulás.
Vacsora  + szállás Tel Avivban

3. nap          Reggeli a szállodában, majd szabadprogram vagy fakultatív kirándulás.
Vacsora  + szállás Tel Avivban

4. nap          Reggeli a szállodában, majd szabadprogram, Délutáni órákban transzfer a repülőtérre és elutazás.
Egész napos kirándulás Jeruzsálembe A kora reggeli órákban elindulunk egész napos városnézésünkre Jeruzsálembe.A kirándulás során látogatást teszünk az Olajfák hegyén, megtekintjük a  csodálatos jeruzsálemi panorámát valamint az Óvárost. Ellátogatunk a Sion-hegyen az Utolsó Vacsora színhelyére, Dávid Király sírjához és az Elszenderülés templomáthoz. Belépünk Jeruzsálem óvárosába és keresztül sétálunk az örmény és zsidó negyeden. Az Oroszlános kapu, ViaDolorosa, Siratófal, a Szent Sír Templom megtekintése után az új városrészben a holocaust emlékhely és a YadVashemintézet meglátogatása is a program része.  

* Szombatonként és a zsidó ünnepeken a YadVashem helyett az utasok  Jeruzsálem délnyugati részét tekintik meg keresztelő Szent János templomával!
*A szent helyek megtekintéséhez hosszú nadrágot és vállat illetve fejet fedő ruházatotszükséges viselni.
*A YadVashem intézet a holocaust emlékhely 10 éves kor alatt nem látogatható.Egész napos kirándulás Názáret, Capernaum, Jordán folyó A szállodai reggelit követően a csodálatos tengerparti út mentén indulunk a Galileai-tó szent helyeire és Názáretbe, ahol Jézus töltötte gyermekkorát. Názáretben az Angyali Üdvözlet Bazilikát és József templomát látogatjuk meg, majdCapernaumban folytatjuk utunkat, ahol ellátogatunk a régi zsinagógához ahol Jézus tanított. Tiberiasonkeresztül jutunk el Tabghára, a kenyér és halszaporítás csodájának színhelyére, ahol egy gyönyörű bizánci mozaikot is megtekintünk. Majd Yardenit következik, és megtekintjük a híres keresztelőhelyet. Visszatérés a szállodába késő délután.  

*A szent helyek megtekintéséhez hosszú nadrágot és vállat illetve fejet fedő ruházatotszükséges viselni.
*A túra vasárnapi napokon nem megy.  Egész napos kirándulás Massada és a Holt-tenger Utazás a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez. Itt megtekintünk egy holt tengeri kozmetikumokat árusító boltot majd a part mentén eljutunk a Massadai erődhöz.A világ nyolcadik csodájának tartott Heródes kori erődhöz drótkötélpályán jutunk fel. Az UNESCO világörökség részét képező erőd ie. 37-31-ig nyújtott védelmet a behatolókkal szemben Az építményben víztározó, vízvezeték rendszer, gabonaraktár és padlófűtéses szauna is volt. Az erőd tetejéről gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre és a Holt-tengerre. A visszaúton alkalmunk nyílik megmártózni a Holt-tengerben, hogy élvezhessük terápiás hatását.  

*A Spa szolgáltatások igénybevételére az idő rövidsége miatt nincs lehetőség. Az öltözőknél külön térítés ellenében zárható szekrények bérelhetőek.
* A túrára kényelmes ruházat, cipő, fürdőruha, napszemüveg, naptej és törölköző vitele ajánlott.
Időpontok:

Május 1 - 4.

Külön fizetendő:

Reptéri és egyéb illetékek: 49.900 Ft
Transzfer : 9.900 Ft

1 ágyas felár:  79 900 Ft

Fakultatív programok:

Egész napos kirándulás Jeruzsálembe: 27 000 Ft/fő
Egész napos kirándulás Názáret, Capernaum, Jordán folyó: 27 000 Ft/fő
Egész napos kirándulás Massada és a Holt-tenger: 35 000 Ft/fő


Elhelyezés: 3 * hotel Tel Avivban

Ellátás: félpanzió   
Idegenvezetés: helyi,magyar nyelvű idegenvezetés  
Utazás:
Wizzair menetrendszerinti járatával   

Poggyászkapacitás: fejenként 1x fedélzetre vihető kis kézipoggyász (40 x 30 x 20 cm) valamint fejenként 1x feladható 10 kg-os bőrönd (55 x 40 x 23 cm).   


Tel Aviv
Tel Aviv
Jeruzsálem
Jeruzsálem
Holt-tenger
Holt-tenger
Holt-tenger
Holt-tenger
Massada erőd
Massada erőd
FŐIRODA MISKOLCI IRODA
1065 Bp, Bajcsy-Zsilinszky út 27. 3530 Miskolc, Széchenyi u. 12/A
(Arany J. u. metróáll. szemben) (sétálóutca közepén)
Tel: 302-1295, 302-2978, 312-1462, 801-0006/7/8 Tel: 06 (46) 503-998
Mobil: (30) 505-56-44, Fax: 302-1297 Fax: 06 (46) 411-080
Email: unitravel@unitravel.hu Email: unimiskolc@unitravel.hu
NYITVA H-P: 09:00-18:00 NYITVA: 09:00-18:00
SZOMBATON IS NYITVA jún-aug: 09:00-13:00