Unitravel Utazási Iroda

A Világ legszebb egzotikus tájai egész évben várják

new-icon

Egyre többen, és egyre gyakrabban vállalkoznak a Világ legszebb tájainak felfedezésére - bár nincsenek közel, az egzotikus klíma, kultúra, természet és hangulat megérik a kicsit hosszabb, de kényelmes, és minden részletében előkészített utazást. Az Unitravel különleges, egzotikus utak és úticélok lenyűgöző választékát kínálja a földi paradicsomot, az egész éves napsütést, az igazi, tengerparti feltöltődést és izgalmas kalandokat kereső utasainak - minden évszakban!

Friss híreink utazásainkról

new-icon
2023 Szep. 27

Városlátogatás: mikor, hogyan és kivel induljunk útnak?

Egy város felfedezése igazi kaland. Minden településnek megvan a maga lüktetése, a tempója, amibe belekóstolhatunk egy néhány napos látogatás alatt. Milyen szempontokat célszerű átgondolni a városlátogatás szervezése, foglalása során? Ehhez adunk néhány tanácsot ebben a blogposztban!

Tovább olvasom
2023 Szep. 27

Törökországi családi nyaralás: életre szóló élmény kicsiknek és nagyoknak

Törökország türkiz színben pompázó partjai, keleti hangulata és remek szállodái miatt kedvelt úti cél. Rengeteg szórakozási, sportolási lehetőség várja a nyaralókat, de azok sem fognak csalódni, akik a kulturális kikapcsolódásokat kedvelik. Jobbnál jobb szállodákban pihenhetik ki az év fáradalmait az utazók, ez különösen vonzó célponttá teszi a régiót. Törökország a családi nyaralás tökéletes helyszíne. Mutatjuk miért!

Tovább olvasom
2023 Szep. 27

Szicília látnivalók: déli szépség gazdag kultúrával

Szicília az olasz szigeteket közül a legnagyobb és ez az ország legdélebben fekvő régiója is. Történelme, kultúrája, gasztronómiája igen gazdag, aki ide érkezik, biztosan nem fog unatkozni. A sziget neve összeforrott az Etnával, a pizzával és a Keresztapából ismert maffia világával. Ennél azonban jóval mélyebb és gazdagabb kultúra rejtőzik itt az ódon városok falai között. Mit érdemes megnézni ebben a régióban? Összegyűjtöttük, hogy melyik a Szicíliai látnivalókat keresd fel, ha a szigeten jársz!

Tovább olvasom
Kérdése van, elakadt?
Kérdezze kollégánkat az alábbi elérhetőségeken vagy kérjen tőlünk személyreszabott ajánlatot!